Menu

Kontingent

 

Velkommen til Rødekro IF - Fodbold

Hvis fodbold er noget for dig, er du altid velkommen til at komme og prøve spillet inden du melder dig ind i klubben. Alt du skal gøre er at kontakte en holdleder eller en træner fra den årgang, som du tilhører eller sende en mail til kampklarrif@gmail.com, så hjælper vi dig videre.

Se desuden punktet kontingent under fanen klubinfo på hjemmesiden. Her fremgår der hvad et medlemskab i RIF inkluderer.

 

Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold . Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Ved indmeldelse giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger så længe du er medlem af Rødekro IF. Dine oplysninger bevares fortroligt og sikkert i Kluboffice og videregives ikke til 3. part.

 

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til kampklarrif@gmail.com

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Rødekro IF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail på kampklarrif@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

For indmeldelse vælg din årgang på nedenstående liste.

Luk