Menu

Hold formen vinteren over

image
03. oktober 2017 kl. 09:03
Medlemmer af Rødekro IF fodbold tilbydes målrettet løbetræning vinteren over at motion/tri

Tilbuddet omfatter et korterevarende medlemskab, kun for RIF Fodboldmedlemmer, der ønsker mere målrettet løbetræning i vinterhalvåret. Samtidig er du med til at sikre Rødekro som by, har muligheden for at vinde den Sønderjyske Cross turnering for 6. år i træk.

Du får mulighed for:

• Tidsbegrænset medlemskab oktober 2017 – marts 2018
  • Intervaltræninger onsdage kl 17.30 – 18.30 på stadion
  • Længere fælles løbeture lørdage 9.00 – 11.00 Begge træninger er med træner og fartholdere, som Hjælper dig igennem. Herudover kan du benytte alle  de andre motionstræninger klubben arrangerer.

(Normalpris 400,- og opefter)

Du får ligeledes et start nr til DGI´s vintercross turnering.

(Normalpris 225,-)

DGI vinter Cross turnering består af i alt 7 løb, fordelt over hele vinterperioden. Der løbes i terræn på en ca 2 km rundstrækning. Børn løber én, kvinder to og mænd tre omgange. Din placering noteres med chip og sammentælles fra gang til gang, og lægges sammen over alle de løb du deltager i. Man er opdelt i aldersklasser med 5 års interval, og dyster hermed kun mod ligestillede.

Det er frivilligt om du vil deltage i et eller flere løb, måske dem alle men det er en super god måde, at holde motivationen høj igennem hele vinteren. Du vil komme styrket ud og klar til forårssæsonen i Fodbold.

Din samlede pris: 225,-