Menu

Super medlemstilbud fra Rødekro IF fodbold

image
09. oktober 2017 kl. 17:59
Igen i år er det muligt at købe jakke eller hættetrøje til en fordelagtig pris

Hej spillere og forældre

Takket være en stor indsats fra mange forældre i klubben til vores store AutoPartner Cup, som blev afholdt i september måned, har bestyrelsen besluttet at en del af overskuddet skal komme jeres børn til gavn.

 

Mange hold træner udendørs på kunstbanen i al slags vejr, og vi har derfor på opfordring fra en del forældre, besluttet at disse årgange ( U 9 – U 19 ) får mulighed for at købe en Hummel all – weather jakke til at træne i på de kolde efterårs / vinter dage. Medlemsprisen vil være 300 kr. (resten betales af klubben)

 

De yngste årgange som ikke træner udendørs hele året, skal selvfølgelig ikke snydes, så derfor får disse årgange ( U6 – U 8 ) mulighed for at købe en Hummel hættetrøje i samme design som de ældre årgange. Medlemsprisen vil være 150 kr. ( resten betales af klubben )

 

Tilbuddet vil blive leveret med klublogo, navn og lille Intersport Aabenraa logo.

 

Der vil kun være tilskud til en del pr. ungdomsspiller, men man kan selvfølgelig tilkøbe yderligere en del, til nedenstående tilbudspris.

 

Hættetrøje 300 kr.

All – weather jakke 450 kr.

 

Der vil være mulighed for at bestille jakke / hættetrøje i Fladhøj Hallens Cafeteria på flg. dage, hvor der vil være mulighed for at prøve modellerne inden der bestilles. Betaling sker denne aften enten med kontanter, dankort eller mobilpay, og afhentning af varerne vil kunne ske ultimo november hos Intersport Aabenraa.

 

Mandag d. 30.10.17           16.30 – 19.00

Torsdag d. 02.11.17           17.00 – 19.00

Fredag d. 03.11.17             16.30 – 20.30

Luk